Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 31 от 100 • Share
Страница 31 от 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
толкова ми се иска, не мога да си го позволя. ;д след малко трябва да излизам, а вече чувам как гърми грозно и витоша не се вижда от черни облаци. познай кой ще събира животни по двойки навън. :)))aleksander vorobyov. написа:и ти ли си лягаш?sasha demarkovic. написа:[You must be registered and logged in to see this image.]
оставям това тук и напускам.also, this is so me
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
всички първоначално така казват.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:даже се опитвам и сам да го уредя.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:да не се опариш само.carina e. russo написа:
това и чакаш нали?
няма да бъде толкова лесно.
значи, не е честно. моля се аз за дъжд от двайсет и осем години, обаче пловдив нали е новият дубай и трябва да е 50+ градуса... хайде, да се сменяме.sasha demarkovic. написа:толкова ми се иска, не мога да си го позволя. ;д след малко трябва да излизам, а вече чувам как гърми грозно и витоша не се вижда от черни облаци. познай кой ще събира животни по двойки навън. :)))aleksander vorobyov. написа:и ти ли си лягаш?sasha demarkovic. написа:[You must be registered and logged in to see this image.]
оставям това тук и напускам.also, this is so me
това за животните някаква шега ли трябваше да бъде или наистина? че приятелите от МУ какво ли не съм чувал да правят с животните навънка, и вече you never know.
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
моля ти се, заповядай. апартамент с южно изложение, висок етаж, разкрива се гледка към витоша - КОГАТО СЕ ВИЖДА...aleksander vorobyov. написа:значи, не е честно. моля се аз за дъжд от двайсет и осем години, обаче пловдив нали е новият дубай и трябва да е 50+ градуса... хайде, да се сменяме.
това за животните някаква шега ли трябваше да бъде или наистина? че приятелите от МУ какво ли не съм чувал да правят с животните навънка, и вече you never know.
препратка към ной. че тия дни ни дави.
aleksander vorobyov. написа:всички първоначално така казват.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:даже се опитвам и сам да го уредя.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:да не се опариш само.carina e. russo написа:
това и чакаш нали?
аз не съм всички, Воробьёв.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
аз с гледка към младежкия мога да предложа, адско слънце, като си подадеш носа навън, няма да разбереш, че не си насред пясъците на сахара.sasha demarkovic. написа:моля ти се, заповядай. апартамент с южно изложение, висок етаж, разкрива се гледка към витоша - КОГАТО СЕ ВИЖДА...aleksander vorobyov. написа:значи, не е честно. моля се аз за дъжд от двайсет и осем години, обаче пловдив нали е новият дубай и трябва да е 50+ градуса... хайде, да се сменяме.
добре, защо винаги само при теб и косето вали? аз кога ще се уредя?! the irony... допреди един месец, преди да се прибера, обаче беше такова мрънкане за слънца и жега
засега не се отличавате особено, госпожице Русо.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:всички първоначално така казват.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:даже се опитвам и сам да го уредя.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:
да не се опариш само.
това и чакаш нали?
нямам претенции откъм местоположение, тъкмо имам сметки за уреждане с един мизерник от пловдив. с един куршум... даже може да е буквално в случая.aleksander vorobyov. написа:аз с гледка към младежкия мога да предложа, адско слънце, като си подадеш носа навън, няма да разбереш, че не си насред пясъците на сахара.sasha demarkovic. написа:моля ти се, заповядай. апартамент с южно изложение, висок етаж, разкрива се гледка към витоша - КОГАТО СЕ ВИЖДА...aleksander vorobyov. написа:значи, не е честно. моля се аз за дъжд от двайсет и осем години, обаче пловдив нали е новият дубай и трябва да е 50+ градуса... хайде, да се сменяме.
добре, защо винаги само при теб и косето вали? аз кога ще се уредя?! the irony... допреди един месец, преди да се прибера, обаче беше такова мрънкане за слънца и жега
аз не е като да го искам. ;д единственото позитивно е, че не е 30 градуса, отчитам го като някакъв плюс.
aleksander vorobyov. написа:засега не се отличавате особено, госпожице Русо.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:всички първоначално така казват.carina e. russo написа:aleksander vorobyov. написа:даже се опитвам и сам да го уредя.carina e. russo написа:
това и чакаш нали?
почти ме засегнахте.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
ау, тази история не съм я чувал. ама то в пловдив всички сме мизерници, един да беше.sasha demarkovic. написа:нямам претенции откъм местоположение, тъкмо имам сметки за уреждане с един мизерник от пловдив. с един куршум... даже може да е буквално в случая.aleksander vorobyov. написа:аз с гледка към младежкия мога да предложа, адско слънце, като си подадеш носа навън, няма да разбереш, че не си насред пясъците на сахара.sasha demarkovic. написа:моля ти се, заповядай. апартамент с южно изложение, висок етаж, разкрива се гледка към витоша - КОГАТО СЕ ВИЖДА...aleksander vorobyov. написа:значи, не е честно. моля се аз за дъжд от двайсет и осем години, обаче пловдив нали е новият дубай и трябва да е 50+ градуса... хайде, да се сменяме.
аз не е като да го искам. ;д единственото позитивно е, че не е 30 градуса, отчитам го като някакъв плюс.
завиждам неблагородно. тук е 31, а у нас има майстори и до 6 никакъв шанс да си напускам климатиците, идва ми да се гръмна.
не си ли? ;о като се прибера ще ти разкажа, че излизам с кануто сега.aleksander vorobyov. написа:ау, тази история не съм я чувал. ама то в пловдив всички сме мизерници, един да беше.
завиждам неблагородно. тук е 31, а у нас има майстори и до 6 никакъв шанс да си напускам климатиците, идва ми да се гръмна.
Страница 31 от 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 31 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat