Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 39 от 100 • Share
Страница 39 от 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
какво пак направих???sasha demarkovic. написа:браво. аз в теб се кълна, ти така грубо да се отнасяш.aleksander vorobyov. написа:е, за какво друго?
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
eva yancey- Diamondblue
- Брой мнения : 407
ми как... аз на крака ще ти дойда, ти за вход ще ме ползваш. после поне ще ходим ли да се бием?aleksander vorobyov. написа:какво пак направих???sasha demarkovic. написа:браво. аз в теб се кълна, ти така грубо да се отнасяш.aleksander vorobyov. написа:е, за какво друго?
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
с автоматите аз съм я учила! ;)eva yancey написа:още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
и аз съм на много бойна вълна тая вечер, мятай единия патлак и отиваме.eva yancey написа:още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
не се прави, че не идваш заради гръцкото и чалгата. а и знаеш, че нищо не мога да ти откажа, камо ли пък това.sasha demarkovic. написа:ми как... аз на крака ще ти дойда, ти за вход ще ме ползваш. после поне ще ходим ли да се бием?aleksander vorobyov. написа:какво пак направих???sasha demarkovic. написа:браво. аз в теб се кълна, ти така грубо да се отнасяш.aleksander vorobyov. написа:е, за какво друго?
а, изобщо не съм учуден, разпознава се твоето влияние. ще я правим ли руска мафиотка?sasha demarkovic. написа:с автоматите аз съм я учила! ;)eva yancey написа:още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
ъм... още не знам как да ги ползвам. със Саша не сме стигнали до там с уроците. но ще ти подавам патрони.aleksander vorobyov. написа:и аз съм на много бойна вълна тая вечер, мятай единия патлак и отиваме.eva yancey написа:още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
eva yancey- Diamondblue
Да! Как се справям?sasha demarkovic. написа:с автоматите аз съм я учила! ;)eva yancey написа:още по-виновни ми станаха в очите. няма как да се разминат с боя вече.aleksander vorobyov. написа:обожавам асоциацията. те обаче всичките са тихички, само отсреща имам някакви студенти, дето непрекъснато надуват гръцко и мазна ретро чалга, с тях скоро ще трябва да се разправяме... задето не ме викат.eva yancey написа:кои съседи трябва да набия? горе? долу? ляво? дясно?aleksander vorobyov. написа:на мен коцето не ми дава...
eva yancey- Diamondblue
excuse me??????? идвам да те крада.aleksander vorobyov. написа:не се прави, че не идваш заради гръцкото и чалгата. а и знаеш, че нищо не мога да ти откажа, камо ли пък това.sasha demarkovic. написа:ми как... аз на крака ще ти дойда, ти за вход ще ме ползваш. после поне ще ходим ли да се бием?aleksander vorobyov. написа:какво пак направих???sasha demarkovic. написа:браво. аз в теб се кълна, ти така грубо да се отнасяш.aleksander vorobyov. написа:е, за какво друго?
Страница 39 от 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 39 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat