Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 92 от 100 • Share
Страница 92 от 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
искам да видя сълзи и да се напиеш от мъка.aleksander vorobyov. написа:с константин ще започнем рп-то си с погребението ти тогава.sasha demarkovic. написа:брой ме за следващата вселена отсега, в тази съм умряла от свръхдоза. ;дCheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:не бях сигурна, че ще се впиша. ;д другият път ще съм там.Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:
идеална си е вселената, котараче! <3
Благодаря ! Сега се досещам кой ми липсваше там . <3
винаги има място при котката ;д
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
после ще ми се покажеш ли като коте, да те галя по коремчето?Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:не си поискал, с теб веднага ще я поделя.Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:брой ме за следващата вселена отсега, в тази съм умряла от свръхдоза. ;дCheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:
не бях сигурна, че ще се впиша. ;д другият път ще съм там.
ще си запиша ! това е защото не си поделила дозата си с мен
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Има кой да ми прави компания там ;))aleksander vorobyov. написа:добре дошла си да си стоиш в тълджи.carina e. russo написа:Тъкмо си въобразих, че има отърване, ама не.aleksander vorobyov. написа:твоето е за алтернативната вселена само, а аз за реалността ги кроя големите планове. ;)carina e. russo написа:аз станах агент на ФБР, внимавай.aleksander vorobyov. написа:стана ли световен диктатор, дотам си.carina e. russo написа:
само през трупа ми ама мисля, че скоро ще се уреди това.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
по-добре. бесилото, като бъдещ диктатор, ми е пък на мен любимата връзка.sasha demarkovic. написа:в алтернативната не ме и познаваш. за него ще пусна всички връзки, завиждаш ли. ;дaleksander vorobyov. написа:не сме приятели вече. другото ти татенце да не вземе да те разубеди.sasha demarkovic. написа:след тате никого не признавам за президент.aleksander vorobyov. написа:оттук-нататък държа да се обръщате към мен с "господин президент".
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
хубаво.carina e. russo написа:Има кой да ми прави компания там ;))aleksander vorobyov. написа:добре дошла си да си стоиш в тълджи.carina e. russo написа:Тъкмо си въобразих, че има отърване, ама не.aleksander vorobyov. написа:твоето е за алтернативната вселена само, а аз за реалността ги кроя големите планове. ;)carina e. russo написа:аз станах агент на ФБР, внимавай.aleksander vorobyov. написа:
стана ли световен диктатор, дотам си.
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
sasha demarkovic. написа:после ще ми се покажеш ли като коте, да те галя по коремчето?Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:не си поискал, с теб веднага ще я поделя.Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:брой ме за следващата вселена отсега, в тази съм умряла от свръхдоза. ;дCheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:
не бях сигурна, че ще се впиша. ;д другият път ще съм там.
- Spoiler:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
какъв си предател. винаги съм си мислела, че предпочиташ куршумите.aleksander vorobyov. написа:по-добре. бесилото, като бъдещ диктатор, ми е пък на мен любимата връзка.sasha demarkovic. написа:в алтернативната не ме и познаваш. за него ще пусна всички връзки, завиждаш ли. ;дaleksander vorobyov. написа:не сме приятели вече. другото ти татенце да не вземе да те разубеди.sasha demarkovic. написа:след тате никого не признавам за президент.aleksander vorobyov. написа:оттук-нататък държа да се обръщате към мен с "господин президент".
след дозата положението ще е "taste the rainbow" ;дCheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:после ще ми се покажеш ли като коте, да те галя по коремчето?Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:не си поискал, с теб веднага ще я поделя.Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:
брой ме за следващата вселена отсега, в тази съм умряла от свръхдоза. ;д
- Spoiler:
Just follow the rainbow
- Spoiler:
отсега влизаш в ролята на диктатор май.aleksander vorobyov. написа:хубаво.carina e. russo написа:Има кой да ми прави компания там ;))aleksander vorobyov. написа:добре дошла си да си стоиш в тълджи.carina e. russo написа:Тъкмо си въобразих, че има отърване, ама не.aleksander vorobyov. написа:твоето е за алтернативната вселена само, а аз за реалността ги кроя големите планове. ;)carina e. russo написа:
аз станах агент на ФБР, внимавай.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
feel the rainbow , be the rainbowsasha demarkovic. написа:Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:после ще ми се покажеш ли като коте, да те галя по коремчето?Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:не си поискал, с теб веднага ще я поделя.Cheshire Cat написа:sasha demarkovic. написа:
брой ме за следващата вселена отсега, в тази съм умряла от свръхдоза. ;д
- Spoiler:
Just follow the rainbow
- Spoiler:
след дозата положението ще е "taste the rainbow" ;д
Страница 92 от 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 92 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat