Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 25 от 100 • Share
Страница 25 от 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
Колега, те всички са опасни, да се крием ние...nine- написа:Ей, тая малката опасна бе.
Ace- Heart Soldierred
- Брой мнения : 474
коя? къде? коя те е впечатлила, че е опасна! къде е !nine- написа:Ей, тая малката опасна бе.
eva yancey- Diamondblue
- Брой мнения : 407
изкуших се вече. няма как, нали сме на договор.sasha demarkovic. написа:със сигурност режимът си оказва влияние. а и ти не се изкушавай с беналгините.aleksander vorobyov. написа:аз дори не съм излизал все още. имам чувството, че е заради лошия режим, направо ми е толкова лошо, че не издържам вече. и пет сдъвкани беналгина няма да ми помогнат. толкова зле ли беше навън? при нас даже валя, ама си вися вътре на 17 градуса, та не знам как е жегата. ;дsasha demarkovic. написа:оф и аз. щях да припадна навън, ама буквално.aleksander vorobyov. написа:имаме сделка. колкото и да изпия днес, няма да са ми достатъчни. имам чувството, че ме е газил валяк. едвам съществувам.sasha demarkovic. написа:чудех се в магазина какво студено да си взема, което да не е фанта/кола/подобни боклуци. и то това беше изборът. ;д ох, днеска не съм пила достатъчно кафе, организмът ми има нужда. донеси ми кафе, а аз ще изтичам през това време да ти взема бира.aleksander vorobyov. написа:
не вярвам................... аз още се лигавя с кафе, ама колко му е да отскоча до магазина.
бту, i need you help. след малко ще ти досаждам на лично.
добре, чакам те.
ами в интерес на истината уж беше 26 градуса като ми прилоша, обаче на слънце беше ужас. а аз отново неяла от вчера, че и вода цял ден не бях пила, карах на едно кафе и едно фрапе. не беше нещо неочаквано да ми прималее. ;д
след малко идвам, само да направя нещо за ядене.
много си зле. искаш ли шамари?
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
Колега, дай да се скрием в някоя кръчма..
nine-- Heart Soldierorange
- Брой мнения : 215
Защо? Какво ще й правиш?eva yancey написа:коя? къде? коя те е впечатлила, че е опасна! къде е !nine- написа:Ей, тая малката опасна бе.
Има опасност от замръзванеAce написа:Ще облека ВасReine; написа:Ами не държа, може и без тях.Ace написа:Ако са от твоите, ще са ми като трико, но щом държишReine; написа:Ace написа:Ако и нося короната, ще мина ли за шефче?
Само ако облечеш и роклята, иначе няма да те вземат на сериозно!
- Spoiler:
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Reine;- Брой мнения : 193
Jasmine.- Tulgey Citizenorange
- Брой мнения : 202
това с алтернативната вселена изглежда яко
нищо... всъщност ми е все едно. не ме интересува особено. ... питам от любопитство коя е.nine- написа:Защо? Какво ще й правиш?eva yancey написа:коя? къде? коя те е впечатлила, че е опасна! къде е !nine- написа:Ей, тая малката опасна бе.
eva yancey- Diamondblue
- Брой мнения : 407
А, добре. Значи няма смисъл да казвам, като не е важно.eva yancey написа:нищо... всъщност ми е все едно. не ме интересува особено. ... питам от любопитство коя е.nine- написа:Защо? Какво ще й правиш?eva yancey написа:коя? къде? коя те е впечатлила, че е опасна! къде е !nine- написа:Ей, тая малката опасна бе.
Страница 25 от 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 25 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat