Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 5 от 100 • Share
Страница 5 от 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
fine. would you like to rule the world with me, my darling?sasha demarkovic. написа:аз ако не съм си го заслужила, не знам кой...aleksander vorobyov. написа:трябва да си го заслужиш.sasha demarkovic. написа:воробьёв, какъв долен предател си. на мен що не предложи ко-диктаторското място?
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
мило момиче, няма невини хора. всеки е виновен в нечия представcaria написа:какво ти пречи да си честен руснак. ще биеш само лошите и невинните хорица ще ги оставиш намира. толкова ли е трудно.konstantin vorobyov. написа:Ал си ме дръпнала, ал аз теб съм те дръпнал. няма да бараш.caria написа:тогава ще ти дърпам ушите със сестрата.konstantin vorobyov. написа:Не ме интересува.caria написа:ще имаш маркова водка със златни частици, златни куршуми за картечниците... и... не знам... зрънчо с изненада?konstantin vorobyov. написа:
пха, няма шанст... :ДДДД
#кат си още в литературна фаза. Заминавам аз да си пиша небивалиците, че ще избяга музата
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
аз още реално се чудя. александър много се владее, обаче така ми се иска да флипне...caria написа:на златните частици във водката ще е гравирано името ти, както и на патроните... знаеш ли, зарежи патроните... ще получиш цяла златна картечница гравирана с името ти. и всичко това само ако обещаеш да си добър диктатор и да не закачаш невинните. другите ги прави каквото искаш.aleksander vorobyov. написа:ние пак сме брат за брата, обаче аз имам проблеми с егото.caria написа:нали бяхте братя. какво стана с БРАТ ЗА БРАТА! или щом има намесен алкохол тези неща са само приказки?aleksander vorobyov. написа:that's my bro.caria написа:ще имаш маркова водка със златни частици, златни куршуми за картечниците... и... не знам... зрънчо с изненада?konstantin vorobyov. написа:
пха, няма шанст... :ДДДД
also, ouch, i thought i was special. предложението току-що отпадна.
заменила? ауч. i could never replace you.aleksander vorobyov. написа:край...............sasha demarkovic. написа:aleksander vorobyov. написа:sasha demarkovic. написа:aleksander vorobyov. написа:а, верно, я, да пали огньовете.sasha demarkovic. написа:
excuse me, ама си имаш и аверка с огнена дарба.
- Spoiler:
иначе на теб нямаше да ти е интересно.sasha demarkovic. написа:вече се отличавам, ама се правиш на труден.aleksander vorobyov. написа:на мен цял живот ми причиняват болка, така няма да се отличиш.sasha demarkovic. написа:
провери. аз по-сладка болка причинявам от другите.
- вероятно си мислиш, че не мога да стана по-долна, но ще те опровергая:
с теб винаги ми е интересно. ;)
тогава защо с такава готовност ме замени?
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
ааа без такива. не ми излизай с тези философски мисли, че ще ти викна Гларуса (ти знаеш отлично за кой гларус говоря. единственото ти слабо място! )konstantin vorobyov. написа:мило момиче, няма невини хора. всеки е виновен в нечия представcaria написа:какво ти пречи да си честен руснак. ще биеш само лошите и невинните хорица ще ги оставиш намира. толкова ли е трудно.konstantin vorobyov. написа:Ал си ме дръпнала, ал аз теб съм те дръпнал. няма да бараш.caria написа:тогава ще ти дърпам ушите със сестрата.konstantin vorobyov. написа:Не ме интересува.caria написа:
ще имаш маркова водка със златни частици, златни куршуми за картечниците... и... не знам... зрънчо с изненада?
#кат си още в литературна фаза. Заминавам аз да си пиша небивалиците, че ще избяга музата
caria- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 73
ето това е истинска романтика!aleksander vorobyov. написа:fine. would you like to rule the world with me, my darling?sasha demarkovic. написа:аз ако не съм си го заслужила, не знам кой...aleksander vorobyov. написа:трябва да си го заслужиш.sasha demarkovic. написа:воробьёв, какъв долен предател си. на мен що не предложи ко-диктаторското място?
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
ще ти доставяме лошковци със сестра ми да си флипваш на тях. стига да пазиш невинните.aleksander vorobyov. написа:аз още реално се чудя. александър много се владее, обаче така ми се иска да флипне...caria написа:на златните частици във водката ще е гравирано името ти, както и на патроните... знаеш ли, зарежи патроните... ще получиш цяла златна картечница гравирана с името ти. и всичко това само ако обещаеш да си добър диктатор и да не закачаш невинните. другите ги прави каквото искаш.aleksander vorobyov. написа:ние пак сме брат за брата, обаче аз имам проблеми с егото.caria написа:нали бяхте братя. какво стана с БРАТ ЗА БРАТА! или щом има намесен алкохол тези неща са само приказки?aleksander vorobyov. написа:that's my bro.caria написа:
ще имаш маркова водка със златни частици, златни куршуми за картечниците... и... не знам... зрънчо с изненада?
also, ouch, i thought i was special. предложението току-що отпадна.
caria- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 73
<3sasha demarkovic. написа:ето това е истинска романтика!aleksander vorobyov. написа:fine. would you like to rule the world with me, my darling?sasha demarkovic. написа:аз ако не съм си го заслужила, не знам кой...aleksander vorobyov. написа:трябва да си го заслужиш.sasha demarkovic. написа:воробьёв, какъв долен предател си. на мен що не предложи ко-диктаторското място?
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
добре... приема се. засега.sasha demarkovic. написа:заменила? ауч. i could never replace you.aleksander vorobyov. написа:край...............sasha demarkovic. написа:aleksander vorobyov. написа:sasha demarkovic. написа:aleksander vorobyov. написа:
а, верно, я, да пали огньовете.
- Spoiler:
иначе на теб нямаше да ти е интересно.sasha demarkovic. написа:вече се отличавам, ама се правиш на труден.aleksander vorobyov. написа:
на мен цял живот ми причиняват болка, така няма да се отличиш.с теб винаги ми е интересно. ;)
- вероятно си мислиш, че не мога да стана по-долна, но ще те опровергая:
тогава защо с такава готовност ме замени?
ЗНАЧИ... БЕЗ МЕЧКИ, БЕЗ ГЛАРУСИ ........caria написа:ааа без такива. не ми излизай с тези философски мисли, че ще ти викна Гларуса (ти знаеш отлично за кой гларус говоря. единственото ти слабо място! )konstantin vorobyov. написа:мило момиче, няма невини хора. всеки е виновен в нечия представcaria написа:какво ти пречи да си честен руснак. ще биеш само лошите и невинните хорица ще ги оставиш намира. толкова ли е трудно.konstantin vorobyov. написа:Ал си ме дръпнала, ал аз теб съм те дръпнал. няма да бараш.caria написа:тогава ще ти дърпам ушите със сестрата.konstantin vorobyov. написа:
Не ме интересува.
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
Страница 5 от 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 5 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat