Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 7 от 100 • Share
Страница 7 от 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
caria- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 73
гледай го, хубав е. сваляй.caria написа:абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
леле, обожавам синематографията от трети, където щяха да се стрелят с мъжа на ейда... с оня инструментал. диалогът с грейс на надбягванията също е брутален, както и краят на шести епизод, където пускат love is blindness... оф, ей сега и аз ще си пусна.sasha demarkovic. написа:вече почти до шести.aleksander vorobyov. написа:оле, забравих да изкоментирам само, че сашето е стигнала до пети епизод на пийки... буквално, като познавах там какво гледаш, мислех да пиша: "до пети ли си"?...
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
наистина е много добър, гледай го задължително! не бъди като саша, която трябваше две години да навивам.caria написа:абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
да, има страшни моменти. <3 точно щях да те питам ти докъде си и дали изобщо си почнал...aleksander vorobyov. написа:леле, обожавам синематографията от трети, където щяха да се стрелят с мъжа на ейда... с оня инструментал. диалогът с грейс на надбягванията също е брутален, както и краят на шести епизод, където пускат love is blindness... оф, ей сега и аз ще си пусна.sasha demarkovic. написа:вече почти до шести.aleksander vorobyov. написа:оле, забравих да изкоментирам само, че сашето е стигнала до пети епизод на пийки... буквално, като познавах там какво гледаш, мислех да пиша: "до пети ли си"?...
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
ами уж съм на american gods вълна сега ама... сесията свършва, пък и не е като преди да съм гледала два сериала едновременно.sasha demarkovic. написа:гледай го, хубав е. сваляй.caria написа:абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
хъм... ами и мен от горе-долу толкова ме зарибяват по сериала и все се чудех да го почна ли и някак си все оставаше назад в списъка... може пък да взема да му се реванширам и ако ми харесва да го изгледам набързо.aleksander vorobyov. написа:наистина е много добър, гледай го задължително! не бъди като саша, която трябваше две години да навивам.caria написа:абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
не съм, че тия дни все нямам време, а и си доглеждах billions, но тая вечер може.sasha demarkovic. написа:да, има страшни моменти. <3 точно щях да те питам ти докъде си и дали изобщо си почнал...aleksander vorobyov. написа:леле, обожавам синематографията от трети, където щяха да се стрелят с мъжа на ейда... с оня инструментал. диалогът с грейс на надбягванията също е брутален, както и краят на шести епизод, където пускат love is blindness... оф, ей сега и аз ще си пусна.sasha demarkovic. написа:вече почти до шести.aleksander vorobyov. написа:оле, забравих да изкоментирам само, че сашето е стигнала до пети епизод на пийки... буквално, като познавах там какво гледаш, мислех да пиша: "до пети ли си"?...
те не са чак толкова много епизодите, горе-долу бързо ще го изгледаш, ако ти грабне интереса.caria написа:хъм... ами и мен от горе-долу толкова ме зарибяват по сериала и все се чудех да го почна ли и някак си все оставаше назад в списъка... може пък да взема да му се реванширам и ако ми харесва да го изгледам набързо.aleksander vorobyov. написа:наистина е много добър, гледай го задължително! не бъди като саша, която трябваше две години да навивам.caria написа:абе ще вземете да ме навиете да го гледам този сериал. все за него говорите... любопитството ме гризе.
- последно клипче, обещавам:
Страница 7 от 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 7 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat