Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 63 от 100 • Share
Страница 63 от 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
моята само с illy върви, иначе от техните с espresso lungo става най-хубаво кафе.sasha demarkovic. написа:и ти ли си с капсули? ;д кои са ти любимите?aleksander vorobyov. написа:на мен са ми свършили капсулите за машината...
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
аз като чуя капсули и си представям веднага долче густо или лаваца. изобщо изключвам, че има и други видове.aleksander vorobyov. написа:моята само с illy върви, иначе от техните с espresso lungo става най-хубаво кафе.sasha demarkovic. написа:и ти ли си с капсули? ;д кои са ти любимите?aleksander vorobyov. написа:на мен са ми свършили капсулите за машината...
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
предположих. :д ти кои харесваш? баща ми е с долче густо в офиса, та аз с всичките съм запознат. не, нямам проблеми с кафето, не съм пристрастен. няма такова нещо.sasha demarkovic. написа:аз като чуя капсули и си представям веднага долче густо или лаваца. изобщо изключвам, че има и други видове.aleksander vorobyov. написа:моята само с illy върви, иначе от техните с espresso lungo става най-хубаво кафе.sasha demarkovic. написа:и ти ли си с капсули? ;д кои са ти любимите?aleksander vorobyov. написа:на мен са ми свършили капсулите за машината...
аз съм с долче густо, май най-много ми допада хондурас. иначе еспресо интенсо, ристрето... пък от другите, дето не са точно кафета, пия всички освен мока, макиато карамел, топъл шоколад карамел, понеже са ми много сладки.aleksander vorobyov. написа:предположих. :д ти кои харесваш? баща ми е с долче густо в офиса, та аз с всичките съм запознат. не, нямам проблеми с кафето, не съм пристрастен. няма такова нещо.sasha demarkovic. написа:аз като чуя капсули и си представям веднага долче густо или лаваца. изобщо изключвам, че има и други видове.aleksander vorobyov. написа:моята само с illy върви, иначе от техните с espresso lungo става най-хубаво кафе.sasha demarkovic. написа:и ти ли си с капсули? ;д кои са ти любимите?aleksander vorobyov. написа:на мен са ми свършили капсулите за машината...
но в интерес на истината, капсулите на лаваца ми харесват повече сякаш, нищо че съм с долче густо.
Като ви гледам как сте се заговорили за кафе... ще си вдигна гъза и ще ида да си купя :Д
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
тичай, коце. купи и на брат ти, че направо мъка ми става, че няма кафе. ;дkonstantin vorobyov. написа:Като ви гледам как сте се заговорили за кафе... ще си вдигна гъза и ще ида да си купя :Д
Той от вчера реве за това кафе... Ама то и аз не изоставам... и на мен ми свърши кафето накрая пих някакво 3в1 с изтекал срок на годност. За сега сме живи.sasha demarkovic. написа:тичай, коце. купи и на брат ти, че направо мъка ми става, че няма кафе. ;дkonstantin vorobyov. написа:Като ви гледам как сте се заговорили за кафе... ще си вдигна гъза и ще ида да си купя :Д
от кафетата само еспресото съм пробвал, но и аз мисля, че на лаваца са по-хубави, все пак правят въобще едно от най-хубавите кафета. иначе, много ми е мерак да пробвам неспресо, даже се чудя дали да не си взема от машините им за квартирата.sasha demarkovic. написа:аз съм с долче густо, май най-много ми допада хондурас. иначе еспресо интенсо, ристрето... пък от другите, дето не са точно кафета, пия всички освен мока, макиато карамел, топъл шоколад карамел, понеже са ми много сладки.aleksander vorobyov. написа:предположих. :д ти кои харесваш? баща ми е с долче густо в офиса, та аз с всичките съм запознат. не, нямам проблеми с кафето, не съм пристрастен. няма такова нещо.sasha demarkovic. написа:аз като чуя капсули и си представям веднага долче густо или лаваца. изобщо изключвам, че има и други видове.aleksander vorobyov. написа:моята само с illy върви, иначе от техните с espresso lungo става най-хубаво кафе.sasha demarkovic. написа:и ти ли си с капсули? ;д кои са ти любимите?aleksander vorobyov. написа:на мен са ми свършили капсулите за машината...
но в интерес на истината, капсулите на лаваца ми харесват повече сякаш, нищо че съм с долче густо.
Александре ей ся ти званя на телефона вдигай.
много сте зле. ;д най-необходимото трябва да го има винаги вкъщи - пиенье и кафе.konstantin vorobyov. написа:Той от вчера реве за това кафе... Ама то и аз не изоставам... и на мен ми свърши кафето накрая пих някакво 3в1 с изтекал срок на годност. За сега сме живи.sasha demarkovic. написа:тичай, коце. купи и на брат ти, че направо мъка ми става, че няма кафе. ;дkonstantin vorobyov. написа:Като ви гледам как сте се заговорили за кафе... ще си вдигна гъза и ще ида да си купя :Д
Страница 63 от 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 63 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat