Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 84 от 100 • Share
Страница 84 от 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
да! живот без сесия не е живот! не си струва! от какво ще си обезцветяваш естествено косата иначе?s. amadei написа:[You must be registered and logged in to see this image.]tessa; написа:Да. Само там до толкова нямат живот, че ако може и август да сме в сесия ще го направят.Sofia M. написа:За някви ученици се разказва. Има секс, наркотици и така нататък... нищо ново под слънцето А доколкото за кода - извинявай, че е толкова дълъг билs. amadei написа:то аз имам да си гледам сериал, но само разпитвам за нови.. ;дSofia M. написа:@s.amadei, сега и аз го хващам (оказа се че е и от тази година със Зендая). Изглежда интересенстраненМале, успех! СУ?tessa; написа:Още съм в сесия. Депресирам се кат знам какви неща правят вече хората и как се радват на почивка.Sofia M. написа:@tessa, хората спят, по морета и планини ходят Само ние без социален живот сме тук
tessa;- Heart Soldierred
- Брой мнения : 21
ами не може само аз да се довършвам... сега гледам нейни неща, реших да споделя. най-трудно става, когато в кадъра са хванати и очите, и циците.Sofia M. написа:@s.amadei, ти да ме довършиш ли искаш? Защо с Константин не се съюзите и не ме довършите още сега, тук на момента.
s. amadei- Clubsorange
- Брой мнения : 64
Пролича си креативната ти, прекрасна мисъл, което е безценно! <3s. amadei написа:не си пролича колко ме мързеше... ;дtessa; написа:Ааааа, видях го! Беше един Красив Профил!!!s. amadei написа:ти ми изпусна предишния, беше top of the top. този е с любезното съдействие на софия.tessa; написа:Сестричке! Какъв е този хубав профил! почвам да завиждам.s. amadei написа:ами защото те няма, my sweet sister.tessa; написа:Защо е толкова тихо тук?
днес съм на супер мила вълна
tessa;- Heart Soldierred
Ооо, това звучи примамливо предложение. Ако не се справя сама ще и пусна едно лично набързо.Sofia M. написа:@tessa, атеист отива в църквата да се моли за теб! Това си е чисто убийство/самоубийство... ужас, тия са ненормални. ... btw аз съм дилър на крадени подписи, така че ако си търсиш нещо
tessa;- Heart Soldierred
а така, освен очите ми набутай и циците й в лицето ми!s. amadei написа:ами не може само аз да се довършвам... сега гледам нейни неща, реших да споделя. най-трудно става, когато в кадъра са хванати и очите, и циците.Sofia M. написа:@s.amadei, ти да ме довършиш ли искаш? Защо с Константин не се съюзите и не ме довършите още сега, тук на момента.
Нямаш проблеми!tessa; написа:Ооо, това звучи примамливо предложение. Ако не се справя сама ще и пусна едно лично набързо.Sofia M. написа:@tessa, атеист отива в църквата да се моли за теб! Това си е чисто убийство/самоубийство... ужас, тия са ненормални. ... btw аз съм дилър на крадени подписи, така че ако си търсиш нещо
еее, затворих тъмблр, че отскочих до денонощния. ноо ако настояваш... ;дSofia M. написа:а така, освен очите ми набутай и циците й в лицето ми!s. amadei написа:ами не може само аз да се довършвам... сега гледам нейни неща, реших да споделя. най-трудно става, когато в кадъра са хванати и очите, и циците.Sofia M. написа:@s.amadei, ти да ме довършиш ли искаш? Защо с Константин не се съюзите и не ме довършите още сега, тук на момента.
s. amadei- Clubsorange
всъщност това си беше едно творческо решение, което целеше да стимулира въображението ви. когато мазно се измъквам. ;дtessa; написа:Пролича си креативната ти, прекрасна мисъл, което е безценно! <3s. amadei написа:не си пролича колко ме мързеше... ;дtessa; написа:Ааааа, видях го! Беше един Красив Профил!!!s. amadei написа:ти ми изпусна предишния, беше top of the top. този е с любезното съдействие на софия.tessa; написа:Сестричке! Какъв е този хубав профил! почвам да завиждам.s. amadei написа:
ами защото те няма, my sweet sister.
днес съм на супер мила вълна
s. amadei- Clubsorange
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
konstantin vorobyov. написа:
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
Страница 84 от 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 84 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat