Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 94 от 100 • Share
Страница 94 от 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
моля? не вярвам.s. amadei написа:болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.aleksander vorobyov. написа:но с думи е по-болезнено.s. amadei написа:не само с думи мога да те уцеля в подобието на сърце...aleksander vorobyov. написа:това ме удари право в изстиналото подобието на сърце, признавам си.s. amadei написа:моята мотивация да не се хвърля от някъде е, че кучето ми ще помисли, че съм го изоставила и ще е тъжно. ;д вземи си куче за мотивация.carina e. russo написа:Някой да ми даде мотивация за живот, плс.
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.aleksander vorobyov. написа:но с думи е по-болезнено.s. amadei написа:не само с думи мога да те уцеля в подобието на сърце...aleksander vorobyov. написа:това ме удари право в изстиналото подобието на сърце, признавам си.s. amadei написа:
моята мотивация да не се хвърля от някъде е, че кучето ми ще помисли, че съм го изоставила и ще е тъжно. ;д вземи си куче за мотивация.
s. amadei- Clubsorange
- Брой мнения : 64
same here. ;дcarina e. russo написа:ако зависеше от мен, не само едно, ами всички кучета от улицата щях да прибера :Дs. amadei написа:моята мотивация да не се хвърля от някъде е, че кучето ми ще помисли, че съм го изоставила и ще е тъжно. ;д вземи си куче за мотивация.carina e. russo написа:Някой да ми даде мотивация за живот, плс.
s. amadei- Clubsorange
не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.aleksander vorobyov. написа:но с думи е по-болезнено.s. amadei написа:не само с думи мога да те уцеля в подобието на сърце...aleksander vorobyov. написа:
това ме удари право в изстиналото подобието на сърце, признавам си.
кой е казал, че веднага ще стрелям?! а и винаги може да имам нож в ботуша...aleksander vorobyov. написа:не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.aleksander vorobyov. написа:но с думи е по-болезнено.s. amadei написа:
не само с думи мога да те уцеля в подобието на сърце...
s. amadei- Clubsorange
ей, само се чудят тия жени как да ме нарежат...s. amadei написа:кой е казал, че веднага ще стрелям?! а и винаги може да имам нож в ботуша...aleksander vorobyov. написа:не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.aleksander vorobyov. написа:
но с думи е по-болезнено.
ще бъде много ефектно и приятно.aleksander vorobyov. написа:ей, само се чудят тия жени как да ме нарежат...s. amadei написа:кой е казал, че веднага ще стрелям?! а и винаги може да имам нож в ботуша...aleksander vorobyov. написа:не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:
болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.
s. amadei- Clubsorange
Не се прави, че не ти харесва.aleksander vorobyov. написа:ей, само се чудят тия жени как да ме нарежат...s. amadei написа:кой е казал, че веднага ще стрелям?! а и винаги може да имам нож в ботуша...aleksander vorobyov. написа:не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:моля? не вярвам.s. amadei написа:
болката ти, учудващо, не е удоволствие за мен.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
още от оная първата пара с ножа по гърдите ми стана фетиш.carina e. russo написа:Не се прави, че не ти харесва.aleksander vorobyov. написа:ей, само се чудят тия жени как да ме нарежат...s. amadei написа:кой е казал, че веднага ще стрелям?! а и винаги може да имам нож в ботуша...aleksander vorobyov. написа:не мислех, че си падаш по мимолетните удоволствия. това бързо ще ти приключи.s. amadei написа:прав си, я отново да извадя пистолета...aleksander vorobyov. написа:
моля? не вярвам.
Страница 94 от 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 94 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat