Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 12 от 95 • Share
Страница 12 от 95 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 53 ... 95
Re: Forum chat ::we're all mad here::
Sofia M. написа:
we are all like that
Ще идвам да ви оправям взаимоотношенията май аз съм специалист по всичко, тааа...
Вместо да вземе да те мляцне едно хубаво... Ама какво да ти кажа, то не поемеш ли ти контрола не очаквай нещо ново скоро казвам ти го от личен опит. Събирай смелост и давай. Нищо не губиш
Ти разбираш ли, че... три години се познаваме. Почвам вече да си мисля, че и двамата сме нежни калинки, които не смеят да кажат нищото. Варим си, прегръщаме се, гледаме филми и т.н. На ляво на дясно ходим... имаме общи приятели. Игри играем заедно.
Ама до там. На онова кино имах златна възможност и избягах. Мамичката му. Ще му го сервирам и ще се скрия в апартамента... Ей тей ще го примамя далеч от групичката и ще му го изплякам, после паля обувката.
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
Гръмна ме! То тия нежни калинки ако чакат някой да ги побутне или единия да направи първата крачка ще си остареят самички.... Казвай и пали моторетката пък ще видим. Стискам палци да тръгне по теб де и да стане като по филмите Има естествено и друг вариант - казваш, ставате червени и двамата и пак завършва с щастлив крайkonstantin vorobyov. написа:Sofia M. написа:
we are all like that
Ще идвам да ви оправям взаимоотношенията май аз съм специалист по всичко, тааа...
Вместо да вземе да те мляцне едно хубаво... Ама какво да ти кажа, то не поемеш ли ти контрола не очаквай нещо ново скоро казвам ти го от личен опит. Събирай смелост и давай. Нищо не губиш
Ти разбираш ли, че... три години се познаваме. Почвам вече да си мисля, че и двамата сме нежни калинки, които не смеят да кажат нищото. Варим си, прегръщаме се, гледаме филми и т.н. На ляво на дясно ходим... имаме общи приятели. Игри играем заедно.
Ама до там. На онова кино имах златна възможност и избягах. Мамичката му. Ще му го сервирам и ще се скрия в апартамента... Ей тей ще го примамя далеч от групичката и ще му го изплякам, после паля обувката.
толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
Вече не знам какво да правя. Никакъв късмет нямам душко... Голяма съм попара. Както се бях надъхал да варя на това кино с него... и да му го кажа. Така го прегърнах и си тръгнах през вратата. Че и напълно окей викам няма нужда да ме изпращаш. Заради голямата ми уста оная нощ се утрепах по улицата.
писна ми от живота.aleksander vorobyov. написа:толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
+1111aleksander vorobyov. написа:толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
но не мога да отрека, че "избягах като германец от териториите на СССР" не ми грабна веднага вниманието ;д
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
хайде, върви за две въжета от кауфландkonstantin vorobyov. написа:писна ми от живота.aleksander vorobyov. написа:толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
помагай, че е зле положениетоaleksander vorobyov. написа:толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
Непоправим случай си!konstantin vorobyov. написа:Вече не знам какво да правя. Никакъв късмет нямам душко... Голяма съм попара. Както се бях надъхал да варя на това кино с него... и да му го кажа. Така го прегърнах и си тръгнах през вратата. Че и напълно окей викам няма нужда да ме изпращаш. Заради голямата ми уста оная нощ се утрепах по улицата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Саше... любовни мъки.
Александър добре знае моите гафове и колко съм зле. Вечерта му записвах гласови и пред него се утрепах. Чу как издрифтих на чакъла. И след това псувните ми чу...
Оф... тежко ми е. Сега осъзнах, че това са три години нежни калински драми.
Александър добре знае моите гафове и колко съм зле. Вечерта му записвах гласови и пред него се утрепах. Чу как издрифтих на чакъла. И след това псувните ми чу...
Оф... тежко ми е. Сега осъзнах, че това са три години нежни калински драми.
те малко като че ли вместо точки са ги пускали.sasha demarkovic. написа:+1111aleksander vorobyov. написа:толкова емотиконки сте наслагали, че ми се зави свят
но не мога да отрека, че "избягах като германец от териториите на СССР" не ми грабна веднага вниманието ;д
и моето веднага привлече.;д
Страница 12 от 95 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 53 ... 95
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 12 от 95
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat