Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 70 от 95 • Share
Страница 70 от 95 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 82 ... 95
Re: Forum chat ::we're all mad here::
Саше, боря се с 42 градосова температура и се чудя какво студено нещо да пия... Май ще вадя бирата.
Каринче, вчера много нафилмирах Александър. Така че...
Каринче, вчера много нафилмирах Александър. Така че...
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
Мале, ами трябва да оправдаем очакванията му значи и да му приготвим изненадка.
carina e. russo- Clubsorange
- Брой мнения : 679
Човек да се чуди да се смее ли да плаче ли
- Spoiler:
- Забелязано в Пловдив най-неочакваният опит за убийство. Докато си вървя из Капана, нещо метално ме удари в гърдите. Поглеждам на земята - пирон. Дигам глава да се скарам на идиота, който явно му е много забавно да хвърля пирони по хората и оставам с отворена уста - насреща ми "скляпа" гълъб на улука и жив човек няма около него. Докато се опитвам да сметна две и две, наистина ли се е случило, каквото си мисля, че се е случило, гълъбът се наведе в улука и хвърли още един пирон и хич не му дреме на човката. Както виждате пиронът си е остър, с малко по-лош късмет и можеше да направи беля. А за капак точно вчера гледах клип относно как в миналото са съдили животните за престъпления. Тогава се смях как може да има толкова тъпо нещо да искаш да съдиш животно, днес не съм толкова убеден...., Внимавайте, в Пловдив и гълъбите са кръвожадни! Градът стана опасен да се разходи човек из него.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Аз го подготвих с големи филми. Ама няма да прекаляваме.carina e. russo написа:Мале, ами трябва да оправдаем очакванията му значи и да му приготвим изненадка.
АХУАУХАУХУУАУАХУАУХАУ ДУША СААААSofia M. написа:Човек да се чуди да се смее ли да плаче ли
- Spoiler:
Забелязано в Пловдив най-неочакваният опит за убийство. Докато си вървя из Капана, нещо метално ме удари в гърдите. Поглеждам на земята - пирон. Дигам глава да се скарам на идиота, който явно му е много забавно да хвърля пирони по хората и оставам с отворена уста - насреща ми "скляпа" гълъб на улука и жив човек няма около него. Докато се опитвам да сметна две и две, наистина ли се е случило, каквото си мисля, че се е случило, гълъбът се наведе в улука и хвърли още един пирон и хич не му дреме на човката. Както виждате пиронът си е остър, с малко по-лош късмет и можеше да направи беля. А за капак точно вчера гледах клип относно как в миналото са съдили животните за престъпления. Тогава се смях как може да има толкова тъпо нещо да искаш да съдиш животно, днес не съм толкова убеден...., Внимавайте, в Пловдив и гълъбите са кръвожадни! Градът стана опасен да се разходи човек из него.
рецидивисти, терористи, джихадисти...konstantin vorobyov. написа:АХУАУХАУХУУАУАХУАУХАУ ДУША СААААSofia M. написа:Човек да се чуди да се смее ли да плаче ли
- Spoiler:
Забелязано в Пловдив най-неочакваният опит за убийство. Докато си вървя из Капана, нещо метално ме удари в гърдите. Поглеждам на земята - пирон. Дигам глава да се скарам на идиота, който явно му е много забавно да хвърля пирони по хората и оставам с отворена уста - насреща ми "скляпа" гълъб на улука и жив човек няма около него. Докато се опитвам да сметна две и две, наистина ли се е случило, каквото си мисля, че се е случило, гълъбът се наведе в улука и хвърли още един пирон и хич не му дреме на човката. Както виждате пиронът си е остър, с малко по-лош късмет и можеше да направи беля. А за капак точно вчера гледах клип относно как в миналото са съдили животните за престъпления. Тогава се смях как може да има толкова тъпо нещо да искаш да съдиш животно, днес не съм толкова убеден...., Внимавайте, в Пловдив и гълъбите са кръвожадни! Градът стана опасен да се разходи човек из него.
Ся си спомням как един гларус ми отмъкна чорапа на слънчака... директно от простира.Sofia M. написа:рецидивисти, терористи, джихадисти...konstantin vorobyov. написа:АХУАУХАУХУУАУАХУАУХАУ ДУША СААААSofia M. написа:Човек да се чуди да се смее ли да плаче ли
- Spoiler:
konstantin vorobyov. написа:Ся си спомням как един гларус ми отмъкна чорапа на слънчака... директно от простира.Sofia M. написа:рецидивисти, терористи, джихадисти...konstantin vorobyov. написа:АХУАУХАУХУУАУАХУАУХАУ ДУША СААААSofia M. написа:Човек да се чуди да се смее ли да плаче ли
- Spoiler:
ако го помниш може да го направиш на шишче или да го съдиш
миналата година с гаджето отиваме към плажа и една чайка извади от кофата за боклук неизядено парче пица и го глътна като стой та гледай
О боже... аз му отмъстик на то гларус... Седя аз вечерта и си сърбам ментата на една тераса и гледам същия гларус... просто го усетих и се приближава ама вече на един крак разстояние от мене. Представи си как ставам гледма като като в дивия запад и в мига в който се засилвам към него оня литва каца на покрива върху който е терасата, а аз скачам насреща му и крещя "МАМИЧКАТА ТИ ЕБАВАМ, ЕЛА ТУКА" и тръгвам да прескачам.
Страница 70 от 95 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 82 ... 95
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 70 от 95
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat