Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 42 от 100 • Share
Страница 42 от 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
Ева става новото кученце за дресировка. усещам как накрая ще има :aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...eva yancey написа:йес!!! научете ме да се бия и да стрелям. моля! искам да стана badassaleksander vorobyov. написа:!!!!!!!!!!!! много я харесвам, взимаме я.eva yancey написа:искам! искам! свястното не е на мода! един път се живее и ако този път не си го изкараш като руснак за какво си живял!sasha demarkovic. написа:не знам дали иска, свястно момиче изглежда. ;дaleksander vorobyov. написа:
а, изобщо не съм учуден, разпознава се твоето влияние. ще я правим ли руска мафиотка?
"аз я научих да се върти в кръг като ѝ кажа"
"аз пък я научих да дава коремче"
"научих я как да пие"
"научих я как да вари ракия"
"научих я как да стреля"
"пък аз я научих как да произвежда патрони!"
"ама аз ѝ показах как да държи картечници!"
"А ПЪК АЗ, я научих как да ги позлва и двете едновременно, докато кара танк и пие водка със сламка от детска чашка!!!"
eva yancey- Diamondblue
- Брой мнения : 407
публично си показваме колко сме долни. ;дaleksander vorobyov. написа:...това си е така.sasha demarkovic. написа:ще съм твърде пияна.aleksander vorobyov. написа:а, не ти трябвам, бързо ще ме върнеш. ;дsasha demarkovic. написа:excuse me??????? идвам да те крада.aleksander vorobyov. написа:не се прави, че не идваш заради гръцкото и чалгата. а и знаеш, че нищо не мога да ти откажа, камо ли пък това.sasha demarkovic. написа:
ми как... аз на крака ще ти дойда, ти за вход ще ме ползваш. после поне ще ходим ли да се бием?още направо от него, нали го метна към мен. like calls to like.sasha demarkovic. написа:чак след първия поглед се разбира, че съм боклук. ;дaleksander vorobyov. написа:то и ти така, но външният вид често лъже.
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.sasha demarkovic. написа:дали не ми се прииска да сменям профил.
- кхъм... алекс:
[You must be registered and logged in to see this image.]
ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
ева нещо изключително заплашителна стана изведнъж, май не е добра идея да напредваме дотолкова с образованието... да не мине после през нас с танка, като й писне. :Дeva yancey написа:Ева става новото кученце за дресировка. усещам как накрая ще има :aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...eva yancey написа:йес!!! научете ме да се бия и да стрелям. моля! искам да стана badassaleksander vorobyov. написа:!!!!!!!!!!!! много я харесвам, взимаме я.eva yancey написа:искам! искам! свястното не е на мода! един път се живее и ако този път не си го изкараш като руснак за какво си живял!sasha demarkovic. написа:
не знам дали иска, свястно момиче изглежда. ;д
"научих я как да пие"
"научих я как да стреля"
"А ПЪК АЗ, я научих как да ги позлва и двете едновременно, докато кара танк и пие водка със сламка от детска чашка!!!"
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
пак си изкарахме кирливите ризи пред хората.sasha demarkovic. написа:публично си показваме колко сме долни. ;дaleksander vorobyov. написа:...това си е така.sasha demarkovic. написа:ще съм твърде пияна.aleksander vorobyov. написа:а, не ти трябвам, бързо ще ме върнеш. ;дsasha demarkovic. написа:excuse me??????? идвам да те крада.aleksander vorobyov. написа:
не се прави, че не идваш заради гръцкото и чалгата. а и знаеш, че нищо не мога да ти откажа, камо ли пък това.още направо от него, нали го метна към мен. like calls to like.sasha demarkovic. написа:чак след първия поглед се разбира, че съм боклук. ;дaleksander vorobyov. написа:то и ти така, но външният вид често лъже.
оф, има страшен материал, то наистина е ебати нечестното. тоя калтак бил да се стяга, аз вече профили от пръстите си изсмуквам.sasha demarkovic. написа:ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.sasha demarkovic. написа:дали не ми се прииска да сменям профил.
- кхъм... алекс:
[You must be registered and logged in to see this image.]
не, не, не, нееее! няма. искам да знам как да съм рускиня като искам.aleksander vorobyov. написа:ева нещо изключително заплашителна стана изведнъж, май не е добра идея да напредваме дотолкова с образованието... да не мине после през нас с танка, като й писне. :Дeva yancey написа:Ева става новото кученце за дресировка. усещам как накрая ще има :aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...eva yancey написа:йес!!! научете ме да се бия и да стрелям. моля! искам да стана badassaleksander vorobyov. написа:!!!!!!!!!!!! много я харесвам, взимаме я.eva yancey написа:
искам! искам! свястното не е на мода! един път се живее и ако този път не си го изкараш като руснак за какво си живял!
"научих я как да пие"
"научих я как да стреля"
eva yancey- Diamondblue
- Брой мнения : 407
хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
ние други ризи нямаме...aleksander vorobyov. написа:пак си изкарахме кирливите ризи пред хората.
Страница 42 от 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 42 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat