Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 43 от 100 • Share
Страница 43 от 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
сашето и коцето ще те учат на руски, те са много добри.eva yancey написа:не, не, не, нееее! няма. искам да знам как да съм рускиня като искам.aleksander vorobyov. написа:ева нещо изключително заплашителна стана изведнъж, май не е добра идея да напредваме дотолкова с образованието... да не мине после през нас с танка, като й писне. :Дeva yancey написа:Ева става новото кученце за дресировка. усещам как накрая ще има :aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...eva yancey написа:йес!!! научете ме да се бия и да стрелям. моля! искам да стана badassaleksander vorobyov. написа:
!!!!!!!!!!!! много я харесвам, взимаме я.
"аз я научих да се върти в кръг като ѝ кажа"
"аз пък я научих да дава коремче"
"научих я как да пие"
"научих я как да вари ракия"
"научих я как да стреля"
"пък аз я научих как да произвежда патрони!"
"ама аз ѝ показах как да държи картечници!"
"А ПЪК АЗ, я научих как да ги позлва и двете едновременно, докато кара танк и пие водка със сламка от детска чашка!!!"
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
а без ризи е най-интересно.sasha demarkovic. написа:ние други ризи нямаме...aleksander vorobyov. написа:пак си изкарахме кирливите ризи пред хората.
ама всеки път ги пръскаш профилите. <3aleksander vorobyov. написа:оф, има страшен материал, то наистина е ебати нечестното. тоя калтак бил да се стяга, аз вече профили от пръстите си изсмуквам.sasha demarkovic. написа:ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.sasha demarkovic. написа:дали не ми се прииска да сменям профил.
- кхъм... алекс:
[You must be registered and logged in to see this image.]
той на сина си нищо няма да каже.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
профилите не знам, ама нервите си как пръскам, ако знаеш...sasha demarkovic. написа:ама всеки път ги пръскаш профилите. <3aleksander vorobyov. написа:оф, има страшен материал, то наистина е ебати нечестното. тоя калтак бил да се стяга, аз вече профили от пръстите си изсмуквам.sasha demarkovic. написа:ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.sasha demarkovic. написа:дали не ми се прииска да сменям профил.
- кхъм... алекс:
ще ти пратя хора. плюс тва мен с франция не можеш да ме изплашиш. там са ми приятели, да не те пратя теб във франция. ;)aleksander vorobyov. написа:той на сина си нищо няма да каже.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
тях пък само с профилите, ако ги пръскаше, щеше да е добре...aleksander vorobyov. написа:профилите не знам, ама нервите си как пръскам, ако знаеш...sasha demarkovic. написа:ама всеки път ги пръскаш профилите. <3aleksander vorobyov. написа:оф, има страшен материал, то наистина е ебати нечестното. тоя калтак бил да се стяга, аз вече профили от пръстите си изсмуквам.sasha demarkovic. написа:ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.sasha demarkovic. написа:дали не ми се прииска да сменям профил.
- кхъм... алекс:
прати ме, аз и без това не исках да се прибирам.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя хора. плюс тва мен с франция не можеш да ме изплашиш. там са ми приятели, да не те пратя теб във франция. ;)aleksander vorobyov. написа:той на сина си нищо няма да каже.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".aleksander vorobyov. написа:демаркович само да не се обиди, че й крада ученичката, като се окажа по-добрия учител...
само ако се върнеш с кроасани и макарони.aleksander vorobyov. написа:прати ме, аз и без това не исках да се прибирам.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя хора. плюс тва мен с франция не можеш да ме изплашиш. там са ми приятели, да не те пратя теб във франция. ;)aleksander vorobyov. написа:той на сина си нищо няма да каже.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.sasha demarkovic. написа:
ще цитирам шакира. he has a tattoo on his arm that says "wrong coach for you".
Страница 43 от 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 43 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat