Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 44 от 100 • Share
Страница 44 от 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
word. после защо не можем да откажем цигарите.sasha demarkovic. написа:тях пък само с профилите, ако ги пръскаше, щеше да е добре...aleksander vorobyov. написа:профилите не знам, ама нервите си как пръскам, ако знаеш...sasha demarkovic. написа:ама всеки път ги пръскаш профилите. <3aleksander vorobyov. написа:оф, има страшен материал, то наистина е ебати нечестното. тоя калтак бил да се стяга, аз вече профили от пръстите си изсмуквам.sasha demarkovic. написа:ти ми каза, ама знаеш, че като почна да й гледам неща и ставам безсилна.aleksander vorobyov. написа:
само да си го сменила, ще ходим следващия път на твоето погребение. не ти ли казах колко е бясен? нищо няма да казвам за снимката, че утре пак ще ми докараш поредния инфаркт с някой нов.
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
макарони донесох, утре нали щеше да идваш с рейса.sasha demarkovic. написа:само ако се върнеш с кроасани и макарони.aleksander vorobyov. написа:прати ме, аз и без това не исках да се прибирам.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя хора. плюс тва мен с франция не можеш да ме изплашиш. там са ми приятели, да не те пратя теб във франция. ;)aleksander vorobyov. написа:той на сина си нищо няма да каже.sasha demarkovic. написа:ще ти пратя чичо ти.aleksander vorobyov. написа:
хайде, моля те, да не се озовеш пак във франция след едно телефонно разговорче.
опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
леле, какви вкусове макарони донесе? <3 зареждам разписанието на юнион ивкони.
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
аз допреди една година не пушех, между другото, после ако някой се съмнява под колко стрес съм... ;дsasha demarkovic. написа:опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
ванилови и шоколадови на пиер ерме взех.
на 30 ще сме за пенсия...aleksander vorobyov. написа:аз допреди една година не пушех, между другото, после ако някой се съмнява под колко стрес съм... ;дsasha demarkovic. написа:опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
ох, искам макарони. :( саднах сега. имам 100 грама сладки на пет минути от нас... те са им вкусни, но френските двеста процента са по-вкусни.
аз отсега се чувствам като за пенсия, но и в пенсията си ще се стресирам, така че спокойствието явно ще е чак под земята. ;дsasha demarkovic. написа:на 30 ще сме за пенсия...aleksander vorobyov. написа:аз допреди една година не пушех, между другото, после ако някой се съмнява под колко стрес съм... ;дsasha demarkovic. написа:опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
ох, искам макарони. :( саднах сега. имам 100 грама сладки на пет минути от нас... те са им вкусни, но френските двеста процента са по-вкусни.
- томито пак е биг мууд:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
до трети епизод съм. ти започна ли?aleksander vorobyov. написа:аз отсега се чувствам като за пенсия, но и в пенсията си ще се стресирам, така че спокойствието явно ще е чак под земята. ;дsasha demarkovic. написа:на 30 ще сме за пенсия...aleksander vorobyov. написа:аз допреди една година не пушех, между другото, после ако някой се съмнява под колко стрес съм... ;дsasha demarkovic. написа:опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
ох, искам макарони. :( саднах сега. имам 100 грама сладки на пет минути от нас... те са им вкусни, но френските двеста процента са по-вкусни.ако ще се почувстваш по-добре, не са кой знае колко хубави. харесвам тези на laduree обаче и много ме е яд, че не ми остана време да мина. понеже нали винаги оставям всичко за последния момент. :)))
- томито пак е биг мууд:
[You must be registered and logged in to see this image.]
то това е закон, всичко да е в последния момент. и не се ли вземе нещо забравено от магазините на летището, не е пълноценно. ;д
не... ама ти не разбра ли вече, че днес съм боклук и не правя нищо от това, което съм казал?! ;д ти пак много си напреднала. мнение засега?sasha demarkovic. написа:до трети епизод съм. ти започна ли?aleksander vorobyov. написа:аз отсега се чувствам като за пенсия, но и в пенсията си ще се стресирам, така че спокойствието явно ще е чак под земята. ;дsasha demarkovic. написа:на 30 ще сме за пенсия...aleksander vorobyov. написа:аз допреди една година не пушех, между другото, после ако някой се съмнява под колко стрес съм... ;дsasha demarkovic. написа:опитвала съм десетина пъти...aleksander vorobyov. написа:word. после защо не можем да откажем цигарите.
ох, искам макарони. :( саднах сега. имам 100 грама сладки на пет минути от нас... те са им вкусни, но френските двеста процента са по-вкусни.ако ще се почувстваш по-добре, не са кой знае колко хубави. харесвам тези на laduree обаче и много ме е яд, че не ми остана време да мина. понеже нали винаги оставям всичко за последния момент. :)))
- томито пак е биг мууд:
[You must be registered and logged in to see this image.]
то това е закон, всичко да е в последния момент. и не се ли вземе нещо забравено от магазините на летището, не е пълноценно. ;д
човек, защо ме подсети... буквално съм готов ей сега да си го пусна, само и само да не си пиша постовете...
пиши, не се заплесвай.
харесва ми засега, разбрах какво става вече. и бту - усетих иронията......
харесва ми засега, разбрах какво става вече. и бту - усетих иронията......
Страница 44 от 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 44 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat