Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 82 от 100 • Share
Страница 82 от 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
Защо цялото ни семейство иска да се изяде един друг?
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:много.sasha demarkovic. написа:ледената кралица и огънят... не е ли поетично? ;)aleksey vorobyov. написа:ама ще се опариш.
не се и съмнявам, ние семейно си падаме по по-извратените неща. ;д
о, сигурна съм в това. той племенникът ти все на някого трябва да се е метнал........
изобщо не одобрявам отношенията ви с тоя племенник, лошо ти влияе, ми се струва.
ти по-добре ли ще ми повлияеш?
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
защото психопатията се предава генетично. не са кастрирали явно когото е трябвало.konstantin vorobyov. написа:Защо цялото ни семейство иска да се изяде един друг?
aleksey vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 37
ти как мислиш?sasha demarkovic. написа:не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:много.sasha demarkovic. написа:ледената кралица и огънят... не е ли поетично? ;)aleksey vorobyov. написа:ама ще се опариш.
о, сигурна съм в това. той племенникът ти все на някого трябва да се е метнал........
изобщо не одобрявам отношенията ви с тоя племенник, лошо ти влияе, ми се струва.
мисля, че трябва да се уверя първо. не, че имам съмнения.aleksey vorobyov. написа:ти как мислиш?sasha demarkovic. написа:не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:много.sasha demarkovic. написа:ледената кралица и огънят... не е ли поетично? ;)aleksey vorobyov. написа:ама ще се опариш.
Мисля че само аз от цялото семейство излизам нормален...aleksey vorobyov. написа:защото психопатията се предава генетично. не са кастрирали явно когото е трябвало.konstantin vorobyov. написа:Защо цялото ни семейство иска да се изяде един друг?
konstantin vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1198
защо би се задоволявала с копието, когато можеш да имаш оригинала?sasha demarkovic. написа:мисля, че трябва да се уверя първо. не, че имам съмнения.aleksey vorobyov. написа:ти как мислиш?sasha demarkovic. написа:не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:много.sasha demarkovic. написа:ледената кралица и огънят... не е ли поетично? ;)aleksey vorobyov. написа:ама ще се опариш.
запозна се с едно момиче, дрогира я и я отвлече на първата среща... да продължавам ли? още ли се чувстваш нормален?konstantin vorobyov. написа:Мисля че само аз от цялото семейство излизам нормален...aleksey vorobyov. написа:защото психопатията се предава генетично. не са кастрирали явно когото е трябвало.konstantin vorobyov. написа:Защо цялото ни семейство иска да се изяде един друг?
нещо ми става лошо.aleksey vorobyov. написа:защо би се задоволявала с копието, когато можеш да имаш оригинала?sasha demarkovic. написа:мисля, че трябва да се уверя първо. не, че имам съмнения.aleksey vorobyov. написа:ти как мислиш?sasha demarkovic. написа:не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:много.sasha demarkovic. написа:
ледената кралица и огънят... не е ли поетично? ;)
разликата в годините, между другото, тайничко ми е such a turn on.sasha demarkovic. написа:нещо ми става лошо.aleksey vorobyov. написа:защо би се задоволявала с копието, когато можеш да имаш оригинала?sasha demarkovic. написа:мисля, че трябва да се уверя първо. не, че имам съмнения.aleksey vorobyov. написа:ти как мислиш?sasha demarkovic. написа:не разбирам, толкова здравословно приятелство имаме...aleksey vorobyov. написа:
много.
Страница 82 от 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 82 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat