Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 22 от 95 • Share
Страница 22 от 95 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 58 ... 95
Re: Forum chat ::we're all mad here::
особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:получава ти се.sasha demarkovic. написа:обичам да оправдавам очакванията.aleksander vorobyov. написа:така те искам.sasha demarkovic. написа:наливам и изобщо не се занимавам с глупости. ;дaleksander vorobyov. написа:ау, любимата ми. важното е градус да има, пък другото е в допълнение, не е задължително.sasha demarkovic. написа:
както виждаш моите са от лесните. ;д отделям им половин минута, понеже не си играя да меря количества. при мен пропорцията е "да има".
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:получава ти се.sasha demarkovic. написа:обичам да оправдавам очакванията.aleksander vorobyov. написа:така те искам.sasha demarkovic. написа:наливам и изобщо не се занимавам с глупости. ;дaleksander vorobyov. написа:
ау, любимата ми. важното е градус да има, пък другото е в допълнение, не е задължително.
aleksander vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1021
тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:получава ти се.sasha demarkovic. написа:обичам да оправдавам очакванията.aleksander vorobyov. написа:така те искам.sasha demarkovic. написа:
наливам и изобщо не се занимавам с глупости. ;д
я отваряй и си сипи по нашата мярка за алкохол.
може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:получава ти се.sasha demarkovic. написа:обичам да оправдавам очакванията.aleksander vorobyov. написа:
така те искам.
до 5 минути съм в нас, зареждам камелия и се почва.
може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:получава ти се.sasha demarkovic. написа:
обичам да оправдавам очакванията.
ауууу, това да се чува. <3
е, че бива ли наистина да ме заменяш за друг?sasha demarkovic. написа:може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?aleksander vorobyov. написа:
получава ти се.
профилът е страшен, пак ми докара проблеми с дишането.
никога, ти ми топ партийката.aleksander vorobyov. написа:е, че бива ли наистина да ме заменяш за друг?sasha demarkovic. написа:може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.sasha demarkovic. написа:
особено галантен си днес, трябва ли да се тревожа?
мерси. <3 предният го намразих още докато го правих. ако трябва да помагам за дишането, само кажи, веднага ще измисля нещо.
това да се чува.sasha demarkovic. написа:никога, ти ми топ партийката.aleksander vorobyov. написа:е, че бива ли наистина да ме заменяш за друг?sasha demarkovic. написа:може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:тази твоя страна ми е чужда.aleksander vorobyov. написа:
и по-галантен мога да бъда. ами, не, просто апатията успя и депресията за оценките ми да пребори.
мерси. <3 предният го намразих още докато го правих. ако трябва да помагам за дишането, само кажи, веднага ще измисля нещо.
добре те разбирам, и аз така всеки път. иначе, посъвзех се, ама като те познавам, скоро пак ще ме накараш да изпадна в някакво такова състояние.
възможно е, но този път от сиена, че да не ти казвам нейния как го мразя. изобщо не ми се получи добре.aleksander vorobyov. написа:това да се чува.sasha demarkovic. написа:никога, ти ми топ партийката.aleksander vorobyov. написа:е, че бива ли наистина да ме заменяш за друг?sasha demarkovic. написа:може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:може и да се запознаете някой ден.sasha demarkovic. написа:
тази твоя страна ми е чужда.
добре те разбирам, и аз така всеки път. иначе, посъвзех се, ама като те познавам, скоро пак ще ме накараш да изпадна в някакво такова състояние.
и аз се опитвам да оправя тоя, обаче толкова съм се изчерпал от страна на материал. май пак ще е някъв зле арт профил.sasha demarkovic. написа:възможно е, но този път от сиена, че да не ти казвам нейния как го мразя. изобщо не ми се получи добре.aleksander vorobyov. написа:това да се чува.sasha demarkovic. написа:никога, ти ми топ партийката.aleksander vorobyov. написа:е, че бива ли наистина да ме заменяш за друг?sasha demarkovic. написа:може би все пак ще си останеш любимият ми воробьёв.aleksander vorobyov. написа:
може и да се запознаете някой ден.
Страница 22 от 95 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 58 ... 95
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 22 от 95
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat