Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 135, на Сря Окт 09, 2024 8:05 pm
Forum chat ::we're all mad here::
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 85 от 100 • Share
Страница 85 от 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Forum chat ::we're all mad here::
ако?aleksey vorobyov. написа:ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.sasha demarkovic. написа:мятай, всичко ми мятай.aleksey vorobyov. написа:
- от доста време искам да ти метна тоя поздрав, малко в илюзионната тематика и на двама ни:
страшна е, много ми харесва. <3
sasha demarkovic.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 1010
и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:ако?aleksey vorobyov. написа:ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.sasha demarkovic. написа:мятай, всичко ми мятай.aleksey vorobyov. написа:
- от доста време искам да ти метна тоя поздрав, малко в илюзионната тематика и на двама ни:
почвам ни парата и си мислех, че имам нещо градусно в нас, но явно нямам. blame-вам майсторите за това. та се чудя да ходя ли до денонощния или да пиша на трезвена глава... nudge me in the right direction, тоест кажи ми да се обличам.
aleksey vorobyov.- Earth Citizenorange
- Брой мнения : 37
"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:ако?aleksey vorobyov. написа:ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.sasha demarkovic. написа:мятай, всичко ми мятай.aleksey vorobyov. написа:
почвам ни парата и си мислех, че имам нещо градусно в нас, но явно нямам. blame-вам майсторите за това. та се чудя да ходя ли до денонощния или да пиша на трезвена глава... nudge me in the right direction, тоест кажи ми да се обличам.
аз имам много градусно вкъщи. пиши на трезво, сигурна съм, че ще се получи. при мен поне е хладно, не бих излизала, затова и теб те съветвам. ;д
знам, че винаги си заредена, у нас си и аз съм така. май ме мързи да изляза, макар че съм на три крачки, та ще видим какво ще стане. иначе, аз обичам да ми е хладно, не ме спира. ;д даже днеска пороят много радва, понеже ми писна да е по 35 градуса всеки ден.sasha demarkovic. написа:"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:ако?aleksey vorobyov. написа:ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.sasha demarkovic. написа:мятай, всичко ми мятай.aleksey vorobyov. написа:
аз имам много градусно вкъщи. пиши на трезво, сигурна съм, че ще се получи. при мен поне е хладно, не бих излизала, затова и теб те съветвам. ;д
поне с най-необходимото съм заредене.aleksey vorobyov. написа:знам, че винаги си заредена, у нас си и аз съм така. май ме мързи да изляза, макар че съм на три крачки, та ще видим какво ще стане. иначе, аз обичам да ми е хладно, не ме спира. ;д даже днеска пороят много радва, понеже ми писна да е по 35 градуса всеки ден.sasha demarkovic. написа:"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:ако?aleksey vorobyov. написа:ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.sasha demarkovic. написа:
мятай, всичко ми мятай.
ох, да. <3 и аз много се радвах на дъжда днеска (даже не успя да ме навали). а пък снощи си беше направо буря, кучето инфаркт щеше да получи, той е много страхлив от гръмотевици.
водка, бира и уиски винаги трябва да има в хладилника.sasha demarkovic. написа:поне с най-необходимото съм заредене.aleksey vorobyov. написа:знам, че винаги си заредена, у нас си и аз съм така. май ме мързи да изляза, макар че съм на три крачки, та ще видим какво ще стане. иначе, аз обичам да ми е хладно, не ме спира. ;д даже днеска пороят много радва, понеже ми писна да е по 35 градуса всеки ден.sasha demarkovic. написа:"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:ако?aleksey vorobyov. написа:
ако някога стигнем до графи, ще се възползвам.
ох, да. <3 и аз много се радвах на дъжда днеска (даже не успя да ме навали). а пък снощи си беше направо буря, кучето инфаркт щеше да получи, той е много страхлив от гръмотевици.
при мен вчера май не валя, но днес, като трябваше да излизам, така се изсипа. утре май пак се очертава същото, много съм доволен.
знаеш, че на бирата не съм фенка, но онзи ден пих!aleksey vorobyov. написа:водка, бира и уиски винаги трябва да има в хладилника.sasha demarkovic. написа:поне с най-необходимото съм заредене.aleksey vorobyov. написа:знам, че винаги си заредена, у нас си и аз съм така. май ме мързи да изляза, макар че съм на три крачки, та ще видим какво ще стане. иначе, аз обичам да ми е хладно, не ме спира. ;д даже днеска пороят много радва, понеже ми писна да е по 35 градуса всеки ден.sasha demarkovic. написа:"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:и с "като" съм съгласен.sasha demarkovic. написа:
ако?
при мен вчера май не валя, но днес, като трябваше да излизам, така се изсипа. утре май пак се очертава същото, много съм доволен.
тука май от 3-4 дни вече си вали всеки ден. то това е закон, винаги ще се изсипе, когато си навън. направо не знам мен как ме пропусна днес.
не вярвам. ;дsasha demarkovic. написа:знаеш, че на бирата не съм фенка, но онзи ден пих!aleksey vorobyov. написа:водка, бира и уиски винаги трябва да има в хладилника.sasha demarkovic. написа:поне с най-необходимото съм заредене.aleksey vorobyov. написа:знам, че винаги си заредена, у нас си и аз съм така. май ме мързи да изляза, макар че съм на три крачки, та ще видим какво ще стане. иначе, аз обичам да ми е хладно, не ме спира. ;д даже днеска пороят много радва, понеже ми писна да е по 35 градуса всеки ден.sasha demarkovic. написа:"като" ми харесва повече.aleksey vorobyov. написа:
и с "като" съм съгласен.
тука май от 3-4 дни вече си вали всеки ден. то това е закон, винаги ще се изсипе, когато си навън. направо не знам мен как ме пропусна днес.
късметлии, при вас винаги е много приятно лятото. ние тук се пържим насред мини сахарата си.
как не вярваш??? цяло кенче беше!aleksey vorobyov. написа:не вярвам. ;д
късметлии, при вас винаги е много приятно лятото. ние тук се пържим насред мини сахарата си.
не бих казала, че е приятно, на мен поне винаги ми е топло, сега тия дъждове малко разхлаждат, за което съм доволна.
ужас, аз как мразя от кенчета.sasha demarkovic. написа:как не вярваш??? цяло кенче беше!aleksey vorobyov. написа:не вярвам. ;д
не бих казала, че е приятно, на мен поне винаги ми е топло, сега тия дъждове малко разхлаждат, за което съм доволна.
абе, общо взето, нека изпратим цялата си любов на създателите на климатика.
Страница 85 от 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Similar topics
» Forum chat ::we're all mad here::
» Forum Updates
» Forum Updates
Tulgey Wood :: “Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.” :: Communication
Страница 85 от 100
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 10, 2023 8:31 pm by Jasmine.
» Поздрав с песен.
Пон Юли 29, 2019 5:08 am by aleksander vorobyov.
» Другарче за Семи-GiF RP
Вто Юли 16, 2019 4:55 pm by finn.
» Savannah George / Emeraude Toubie / 25 / Clubs / Yellow gift / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:12 pm by Cheshire Cat
» Kailum Fenris/ Soldier for the Queen/ Group: Heart Soldiers / Fc: flexible/ Age : 27 / FREE
Пон Юли 15, 2019 7:09 pm by Cheshire Cat
» Finnick Christophen / FC: Dacre Montgomery / Joker Red / TAKEN
Пон Юли 15, 2019 5:57 pm by finn.
» >>Be right back<< /отсъствия/
Пон Юли 15, 2019 3:31 pm by aleksander vorobyov.
» Main Plot
Пон Юли 15, 2019 2:28 pm by Cheshire Cat
» Allison Perish / sister of Alice / FC: Lesley-Ann Brandt / Gifts: Telekinesis + Telepathy / Main Character
Пон Юли 15, 2019 2:20 pm by Cheshire Cat